19 juni 2010

Bröllopsdags!

Bild: http://www.royalcourt.se/brollopet

I dag är det äntligen dags!
Kronprinsessan ska få sin prins...

Jag sitter bänkad framför tv:n,
det kan ni lita på.

Minns när jag som tolv-åring
satt i sommarsstugan med mormor
och kollade på när kungen gifte sig med Silvia.

Är det nån som jag skulle velat dela den här dagen med
så är det just mormor.
Tyvärr så finns hon inte längre,
men mina tankar går till henne idag,
hon var en stor kungafantast
och jag önskar så att hon hade
fått vara med.

All lycka till brudparet idag!!!


4 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

kram till dig gumman! precis som du saknar din mormor har jag saknat min farmor idag. minns när hon sydde bröllopskläder till mina monchichin när diana och prins charles gifte sig... hade varit mysigt att dela även detta bröllopet med henne!! kramkram

Paula sa...

Hej du gamla kompis! Trist att läsa att du blivit arbetslös, men jag är säker på att det löser sig för dej och att du kommer att få ett kanonjobb! Fram till dess har du en skön tid framför dig hoppas jag och du är ju en person som vet hur man gör det bästa av situationer, en ledig sommar blir väl inte helt fel?
Lästips, dom hittar du i min menyrad i bloggen under rubriken Läst, jag håller ångan uppe för böcker kan jag inte vara utan.
Det fälldes en och annan tår under bröllopet igår, va fina dom är! Själv väntar jag på ytterligare ett, min dotters, den fjärde september, så detta var bara genrepet, "ler"
Ha nu en skön och avkopplande söndag med mycket mys!

envilsenloppa sa...

Eee satt inte vi hemma i Riala du och jag eller vem satt jag med ??
Kraam/lotta

Bibbi sa...

Hej söta fina! Tack för att du tänkt på mig under min frånvaro;) Det värmde verkligen. Stor kram.
Det har verkligen hänt mycket kring dig på sista tiden. Men så underbara bilder på Lilltjoppan! Hon är verkligen för söt!
Att du både är värdefull och viktig här och nu hoppas jag verkligen att du vet. Å´jag kan nog fixa dig jobb om du flyttar hit:) Kom bara ihåg att ibland har det en mening med att man är mellan jobben också. Utvecklande.

Jag såg också på bröllopet igår. Så vackra de var, fast Daniel var nog snyggare på den tiden han såg busig och inte så slätkammad ut;P Så underbara tal och allt. Oj vad jag grät. Maken satt också och torkade tårar för fullt. Skönt man inte var ensam;P
På tal om syrener, jag funderar på att göra syrensaft. Spara doften som dryck:) Har du provat det?
Nu har jag 4 dagar tills det blir semester. Känns bra. Måste ändå gå in och göra några dagar i juli pågrund av att vi flyttar vår avdelning under byggnationen. Men det passar jag på att göra regniga dagar;)
Ha det allra bäst och TACK VÄRDEFULLA VACKRA KVINNA för att du finns!