26 januari 2009

Pengarna kvar...

Lördagens loppisrunda fick inte ens en AnCa att behöva öppna plånboken särskilt stort. Ändå var den ju alldeles nypåfylld... Hittade en liten gammaldags krustång till håret, trodde först att den var att krusa banden till örngotten med men nu vet jag att en sån inte alls ser ut så här:
Pengarna bränner i plånboken ;O), januarilönen är alltid lite bättre än alla andra, det är då vi får lite extra som "plåster på såren" efter allt slit i december... Undrar vad man ska göra av sin förmögenhet..?

På torsdag är det dags för auktion igen, eller sånt där tråkigt "möte" som den lilla Loppan kallar det! Så henne kan jag nog inte lura med mig som sällskap, vi får väl se om den stora Loppan är piggare på att följa med? För efter att ha kollat in bilderna från auktionsfirman så nu har jag skrivit en liten önskelista med möbler som skulle kunna trivas i ett litet torp...


Bilder lånade från Alf Ek Auktioner

  • En lite lagom stor spegelskänk, skulle passa perfekt i torpet som lite extra förvaring. Sen är den ju bara såååå fin!!!
  • En liten gullig och nätt kökssoffa med två stolar, om vädret tillåter så skulle de nog kunna fungera som utemöbler oxå!
  • En svart järnsäng, tänk att få bädda den utomhus och ligga där och spana in stjärnhimlen och drömma, eller varför inte se hur molnen seglar förbi en solig sommardag..?

Drömma kan man ju alltid få göra, antagligen blir det som vanligt, jag letar efter de där billiga prylarna och blir alldeles för snål när buden börjar stiga lite grann. Sen ångrar jag mig gruvligt när jag kommer hem med lite småsaker istället för att ha köpt nåt rejält!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej "gumman min" med anledning av kommande auktion..
"fläska" i lite rejält nu då :-)så kanske du/vi får den fina spegelskänken till torpet
/papps

TiniTott sa...

Håller tummarna för att du lyckas på auktionen, vilka härliga saker =)

Wickans värld sa...

Spegelskänken var ju alldeles underbar! Sängen är inte fy skam heller. Om det varit närmare för mig hade vi nog fått slåss om de sakerna!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

härligt med lön för mödan i jan efter decembers slit!!
kramkram