27 januari 2009

Tisdagstema - Vardagsliv


En helt vanlig tisdag...

Vad gör man då?

För mig blev det källarröj idag, saker har kastats in i förråden lite huller om buller, typiskt en AnCa! Nu skulle det bli ändring på det...

Inspirerad främst av min kompis Riggan ( nån som har bättre ordning en henne finns inte!) och av en bra bok i ämnet- " Rensa i röran". Letade faktiskt efter boken dagen till ära, men hittade den inte! I dag påbörjades den stora sorteringen, sånt här tar tid, så nu har jag lagt prylar i lådor efter användningsområden, färgteman, årstid och annat.

Källarstädningen tog det mesta av dagen, men en liten sväng till Återvinningen och en sväng till auktionsvisningen har jag hunnit med oxå. När man kastar en hel massa saker så måste man ju fylla på med lite nytt oxå ;O)

Förresten vill du se vad andra gör en helt vanlig vardag??? Kolla in här!!!

6 kommentarer:

Kikan sa...

Erkänn att det är skönt att röja när man väl kommer igång. Själv har jag fått öva mig då jag har vääääldigt svårt att slänga saker. Men man kan ju alltid ställa dem i ordning i alla fall :) Fin blogg du har! Kram Kikan

Mys liv och hem sa...

Visst är det härligt att få röja?Vi tog en titt i vårt förråd i går och jag kan lova att där ska det röjas.Härligt!

Frk Fleggman sa...

Såg du Bygglov igår på 4:an? Den familjen hade MYCKET PRYLAR!!! Men det blev fint när byggfolket var klara med att förvandla deras skräprum till en tvättstuga och ett förråd/kontor. Man kanske skulle anmäla sig till programmet och hoppas på ett besök... :-)

Jules sa...

Vad härligt med en röjning :)
Självklart får du köpa nåt nytt eller gammalt när du har röjt. Jag kör med principen - 5 saker ut och en sak in.
Ha en fin onsdag :)

www.gottablandat.wordpress.com sa...

lycka till med källarröjet. borde jag också göra :-)

Helena sa...

Tack för titten.
Jag röjde en heldel igår också.
Ska snart ställa i ordning mitt syrum och det var en hel del som gick att rensa ut och kastas. Man sparar på en massa som man tror är bra att ha men har man inte använt det så kommer det att ligga.
Ha det gott.