4 december 2008

Bättre än julafton!!!

Nu ska ni få höra vad en liten AnCa med hjälp av världens bästa Loppa kan göra!


I dag hade jag bjudit hem söstra mi på en "Extreme Home Makeover" och oj vad vi har fixat och donat idag och oj vad skoj vi haft!!! Det var vardagsrummet som fick sig en omgång. Den trista glasbokhyllan som bara samlade damm och mest stog som rumsavskiljare, en matta och det stora otympliga stenbordet åkte ut!


Sen bytte vi plats på allting, soffan som tidigare stod mot väggen, fick stå vid fönstret i stället och vid den lediga väggen fick en liten byrå från altanen, en spegel hemlånad från torpet ta plats i stället.


Sen fixade vi till en liten läshörna oxå. De stora rätt fula men ack så sköna reclinerfåtöljerna som numera döljs av några virkade loppisfynd fick ny plats och sällskap med ett litet nättare bord.Sist men inte minst så fick jag en liten datahörna oxå, den ser väl i stort sett likadan ut som förr fast den har oxå fått en ny plats i rummet och sen har skänken fått sällskap med en ny gammal stol från mormor.
Gubben och ungarna kände inte riktig igen sig när de kom hem... Jag svävar som på moln!!! Det här var mycket bättre än julafton!!! Ett helt nytt rum, fast med samma gamla grejor men men det känns annorlunda nu, ännu större, ljusare och luftigare. Sen är det ju så himla kul att göra det tillsammans med nån, nån som vet hur man vill ha det och tycker o tänker ungefär likadant ( och som kan det där med att dra om kablar o sånt där trist som en AnCa varken vill eller kan...)
I morgon väntar själva matsalsdelen av rummet, där var egentligen rätt okej, men... Där står nu massor av grejor som inte passar in i det övriga rummet och det vill inte säga lite...
Men, men i morgon är en annan dag! Nu ska en superdupernöjd AnCa krypa i säng...

4 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilken skillnad!! fint det blev!!

ToVe sa...

Fula kanske - men ack så sköna...(reclinerfåtöljerna alltså)

Jenny sa...

Snyggt!
Tack för receptet. Det var i min smak (smile)!

TiniTott sa...

Vad snyggt det blev! =)