8 december 2008

Minnen från förr...


Varit hemma hos mor & far i helgen... Låtit mig skämmas bort lite, med mammas goda hemlagade mat, frisk lantluft och mycket vila. Såååå skönt!!!


Suttit mycket med mamma och pratat och pratat, båda har vi ett inneboende behov av att få prata mycket om mormor. För er som inte känner till mitt liv så miste vi henne i somras. En stor förlust som innburit en mycket stor sorg, en enorm saknad och en tomhet som aldrig kan fyllas...

Passade på att leta i gamla fotoalbum efter minnen från förr. Känner att jag vill bevara så mycket som möjligt av det som finns från det förflutna. Tyvärr kan jag ju inte längre få historierna bakom bilderna, ingen från den generationen finns kvar, men, men...

Mormor bar på en stor hemlighet större delen av sitt liv, nåt hon egentligen bara avslöjade för vår mor och som hon sen i sin tur burit på i ett antal år tills nu, i samband med mormors bortgång. Tänk om vår familj ruvar på flera hemligheter? Tänk om bilder kunde tala..?

1 kommentar:

Pialotta sa...

Åh vad jag saknar min mormor oxså.. hon for till sitt Lyckoland för några år sedan, men jag tycker det är som det var igår.
Saknar henne jättemycket, då vi stod varandra så nära.
Kul att se dina foton och att läsa din text:-)
Ha de fint/Pialotta