30 januari 2009

Det bidde ingen skänk...


Så stod man där å tryckte i hörnet igen, man vill så gärna höja rösten och göra sin stämma hörd, men det riktigt modet finns inte där, jag vet inte varför, känner mig inte riktigt hemma där...

Ja, jag menar ju på gårdagens auktion. Det bidde ingen skänk eller nåt annat av det jag skrivit på min önskelista... Tror att representanter från traktens alla antikhandlar och loppisar var där. Så de saker som jag vill komma hem med för en billig penning såldes alldeles för dyrt och kommer att säljas annu dyrare någon annanstans, nära mig... Men inte av mig!

Ni vet väl varför man ger sig in i loppis-, auktions-, Traderavärlden??? JAKTEN PÅ DET ULTIMATA FYNDET!!!

Jag såg mycket potential i massor av saker och skulle velat handla massor, men... Vi kom inte riktigt till skott varken söstra mi eller jag, och trots fortsatt källarrensning så finns det ju inte plats för hur mycket som helst! Kanske bäst att man inte är så framfusig i alla fall ;-)



Men- tro inte att jag kom hem alldels tomhänt, nej nån liten sak ville man ju släpa med sig hem i alla fall... I mitt fall blev det en gammal rakspegel med tillbehör. Den kommer att bli ett jättefint stilleben i torpet... Lagom pris, en hundring, och lagom stor... Känner mig rätt nöjd ändå!!!



Helgen närmar sig med stora steg, snön vräker ner utanför fönstret... Vårkänslorna får väl stå tillbaka ett tag till...

Njut, mys, vila och ha en underbart skön helg!!!

5 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

inne med en helg kram!!

Vit Gladiolus sa...

Heeeej!
Du hittade ju iallafall en fin grej
Härlig blogg, jag kommer igen!
Kraaaam

Anonym sa...

God helg til deg Anca :) Håper du koser deg - det er meldt bra vær og det er deilig!

Hva betyr egentlig nött? i dette tilfellet her, nytt og nøtt... jeg leste det i et blad også (interiør) og nå lurer jeg...
Kramar, Mette :)

Wickans värld sa...

Jag tycker som du när man är på auktion o loppis. Man ska göra fynd. Men det är lätt att fortsätta bjuda när man väl börjat... Du fick ändå tag på fina saker!
Jag brukar ta "Rensa i röran"-boken o läsa den någongång då o då, för att få lite städlust...
Ha en härlig helg!
Kram

Vit Gladiolus sa...

Heeeej!
Jag har något åt dig hos mig...(om du scrollar ner)
:)Kraaaaam