30 november 2008

Advent, väntan på julen...
Nu har julen börjat göra sitt intåg i en AnCas liv...

I går kväll var det dags för årets första riktiga julbord, vi hade ju en liten mini-variant hemma för ett par helger sen oxå, kanske ni minns? I går käkade jag så att magen stog i fyra hörn så nu känns det befogat att låta bli att äta på minst en vecka ; ) men gott var det!!!

Lagom till advent slog de första hyacinterna ut på köksbordet och det doftar så där lite lagom juligt inomhus nu...


I dag till adventskaffet åkte den första julskivan på oxå, jag kan varmt rekommendera Enyas "And Winter Came", vackert, stämningsfullt och inte så där klämkäckt juligt! Ser ni så vackert omslaget till skivan är, det kan man nästan ha som julprydnad det oxå!

Den där andra typen av julmusik får man mer än nog av på jobbet i butiken, tänk er att lyssna på det dagarna in och dagarna ut, suck!!! När julen är här så vill man helst slippa den!!!

Hoppas ni får njuta av vacker musik, stearinljusens sken, en lite glögg eller nåt annat mysigt i dag den första advent!!! Själv ska jag ner och jobba, det är ju julskyltning idag och den härliga tiden med öppet alla dagar i veckan har börjat ;o)


6 kommentarer:

Anonym sa...

*hoho* Jo du här har vintern kommit med besked - det bara snöar och snöar och snöar.......

Eva / whiskyochchampagne sa...

Vilken läcker bild på skivan ! Måste spana in den helt klart !
Visst är det härligt med all julstämning överallt...
***
Ha en fin start på veckan !
KRAAAM EVA

Eva / whiskyochchampagne sa...

Kinafärs är bara en enkel gryta med köttfärs, sötsursås och wokgrönsaker...supersnabbt och supergott !
KRAAAM !!!

Wickans värld sa...

Hoppas kunderna varit snälla mot dig idag! Tänk om butikerna kunde vara stängda första advent... som det var när jag var liten. Det var så mycket mer spännande när skyltfönstren avtäcktes...
Kram

A home far away sa...

Advent är ju första anhalten till julafton och stämmningen är stor:-

Den skivan ska jag nog ta och spana in...

Ha en fin måndag!
Kram Gunilla i Singapore

Paula sa...

Bara jag igen...hoppas julmaten smakade! Jag är inte så förtjust i julmat, ett par gånger räcker gott för mig, och jag skickar alla rester hem med dottern för dom vill jag inte se i kylen! Men vi har faktiskt funderingar på att åka o käka julbord i år, ett svenskt-norskt. Undrar vad dom har som inte vi har? Kanske fler olika fiskrätter, lax framför allt. Den som lever får se.
Här har snön vräkt ner idag, kanske får vi behålla lite några dar.
Kram från pörtet