23 november 2008

Hjärtemysig helg!!!


Den mysiga tjejhelgen är slut... Som vanligt har vi haft det roligt men jobbigt! Tänk er själva med fem tjejer med lika många olika viljor att spendera olika lång tid i olika butiker....

Vi började vår shoppingrunda i en jättemysig heminredningsbutik, Livingroom. Eftersom det var första stoppet så öppnade jag inte plånboken, man ville ju liksom kolla läget i stan först... Däremot var det 1-årsjubileum i butiken, och hade en tävling, man fick gissa antal kolor i en burk, 73 trodde jag att det var o plitade ner det på en lapp. Nästa stopp var en otroligt fin blomsteraffär, där passade jag på att fota dessa söta små enar och det otroligt söta hjärtat nedan. Goda idéer är ju till för att "stjäla", eller..?
Sen blev det shopping hela slanten, både igår och idag... Hittade flera fina saker som jag blev riktigt nöjd med. Bäst var en söt liten gammeldags grå klänning och en spetsstickad kofta. Kanske visar jag dem senare i veckan, om ni vill... Dagen avslutades med en god middag på restaurang och sedan mys på hotellrummet. Nytt för i år var att vi hade ett roligt spel med oss " Så kan det låta" tror jag att det hette. Himla roligt var det, eller var det vinets förtjänst? Strunt samma, i stället för att lösa världsbekymren, så roade vi oss med sång och skratt, härligt!!!


I eftermiddags så hade jag ett missat samtal på mobilen, från Norrköping... Vad hade vi glömt nu då var första tanken... Men se det var det inte, utan det var från Livingroom, och tjejen i butiken sa att det var jag (!!!) som gissat rätt på antal kolor och att hon skulle skicka en liten julklapp hem till mig. Undrar vad det kan vara? Snacka om att jag blev snopen!!! Jag som ju skrivit i veckan att jag aldrig vinner... Vilket roligt avslut på en hjärtemysig och lika rolig helg!!!


TACK för att ni finns käraste vänner i PERLA, ni betyder mycket för mig !!!

6 kommentarer:

Jenny sa...

Låter som ni verkligen haft roligt OCH grattis till vinsten...
Tack för supporten på mitt pyssel!

Pernille sa...

Å det låter som dere har hatt det kjempetrivelig:) Byrunde med venninner er bare så skoj:) Og grattis med gevinsten. Skulle nesten tro du var synsk. Hi hi hi. Det blir spennende å se hva som er i julklappen! Jeg vinner aldri, men kanskje det er et lite håpe alikevel;) Vakre bilder fra shoppingrunden også.

Ha en kjempetrivelig uke:)

www.gottablandat.wordpress.com sa...

oo vad roligt ni haft det vännen!!kraaaaaaaaam

TiniTott sa...

Åh vilken tur att du finns kvar i bloggvärlden! =) Och grattis, vad roligt att du vann, så nyfiken på vad du får. Lika nyfiken på dina fina inköp med =)

Frk Fleggman sa...

Grattis till vinsten!

Anonym sa...

Hej.
Grattis till din nya blogg.Jag blev så sur och trodde att du slutat att förse oss med dina gulliga ideér. puh!
Hälsn. Gunilla