11 november 2008

Fågel, fisk eller mittemellan..?
Tisdag igen!

Det betyder tisdagstema. För er som inte vet vad det är, kan ni läsa mera här! Dagens tema är "Fågel, fisk eller mittemellan..?"

Här är det livat i holken, eller..? Min kattvän Nisse blev pga mina små söta och rara (???) hundflickor uppskrämd i ett träd i somras när vi var där på besök... Frågan är vad pippin i holken säger om sin gäst? Hade nog hellre hoppats på en liten fågelvän än en katt på sitt tak...

10 kommentarer:

Kaffebönan sa...

Nämen oj, stackars kisse.. men fotot är så bra för temat denna dag:-)
Kan du inte ändra här i din kommentarsbox så man kan skriva in url direkt.. snälla.. Du gör som du vill, men lite lättare att kommentera.. som det är nu kommer man till min Kafferastblogg.
Ha de gott/Pialotta
http://caffepaus.blogg.se

Frk Fleggman sa...

Söt kisse!

Counseler Pia sa...

Hehehehehhe..ja den var ju häftig!! Fin bild och kul tolkning!! Ha det!

Ylva sa...

Stackars kisse, och stackars fåglar... Men allt löste sig senare gissar jag?
Blev en bra bild iallafall =)

Wickans värld sa...

Hej! Jag blev nästan förskräckt när jag inte såg att din blog inte fanns. Men efter letande så hittade jag dig!! Vilken tur! Nu ska jag läsa din nya blogg!
Kram

Jenny sa...

Katt på hett plåttak har man ju hört talas om, men katt på fågelholk var nåt nytt!

Tant Malin sa...

Hej!Stackars din lilla katt. Fast det är klart; det finns väl sämre ställen att sitta på för en katt... Min kisse skulle ge mycket för att komma upp till ett sådant buffébord!
Vår lilla pippi som flög in i fönstret var så mysig! Han ville sitta nära, nära hela kvällen, helst vid hakan på oss. Natten fick han tillbringa i en låda instängd i ett rum. Morgonen efter var han fortfarande jättetam, men pigg. Han satte sig på min hand och flög iväg när vi kom ut. Så det blev ett happy end på historian.
Ha det gott!

Maria sa...

Men det var väl verkligen en passande bild till temat på katten..som kanske är "mittemellan" då...

Katja sa...

vilken sötnos :)

www.gottablandat.wordpress.com sa...

kul tolkning!!!